Suntec Impuls 2.6 Eco R290 Airco
 
 
    Icon Icon

Suntec Impuls 2.6 Eco R290 Airco

Ecologische, mobiele lokale airconditioner voor ruimtes tot 80 m³.
Levertijd: 1-3 dagen

RRP 499,95 € Description

Snelle afkoeling op warme dagen: Het hogere specifieke koelvermogen van het R290-koelmiddel bevat dat u in vergelijking met conventionele koudemiddelen bijzonder efficiënt, voordelig en klimaatneutraal kunt koelen! Door het gesloten koelcircuit is de R290 permanent inzetbaar en hoeft deze niet te worden vervangen. 2 ventilatieniveaus zorgen voor een luchtcirculatie van max. 380 m³ / u voor een ideale verdeling van de ruimtelucht. Bovendien zuigt de aparte luchtontvochtigerfunctie tot 1,2 l water per uur op. Dit voorkomt schimmelvorming en voorkomt condensatie - ook ideaal voor efficiënt drogen van wasgoed in de woonkamer.

ECOLOGISCH

Dankzij het natuurlijke koelmiddel R290, dat geen gifstoffen of verontreinigende stoffen bevat, is er geen milieuvervuiling en kan de airconditioner zonder aarzelen voor privégebruik worden gebruikt. De koelvloeistof kan permanent worden gebruikt en hoeft niet te worden vervangen.

3 IN 1

Naast de krachtige koelfunctie is ook een luchtontvochtiger en ventilatiefunctie geïntegreerd. Het apparaat kan dus het hele jaar door op verschillende manieren worden gebruikt, b.v. thuis als wasdroger.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN:

Bediening is kinderspel met het gemakkelijk te begrijpen LED-display of de praktische afstandsbediening. Als extra pluspunt heeft het apparaat een temperatuurinstelling, een timerfunctie en een stille langzame modus om uw dagelijkse leven nog gemakkelijker te maken.

HOOGTEPUNTEN / LEVERINGSOMVANG

Luchtafvoerslang met adapters, stoffilter, raamschuifstang, afvoerslang, lichtlopende rollen, afstandsbediening (excl. 2x AAA)


Specificatie:

  • Geschikt voor ruimtes tot 80 m³ (~ 34 m²) *
  • 9.000 BTU / h (max. 2640 W), energie-efficiëntieklasse A
  • Temperatuurinstelling (16-31 ° C)
  • 2 ventilatiestanden (max. 380 m³ / uur)
  • Aparte luchtontvochtigerfunctie (max. 1,2 l / h)
  • Aan en uit timer (1-24 uur) + slaapmodus
  • Bedrijfsgeluid bij maximale belasting max. 65 dB
  • Incl. Luchtafvoerslang met adapters, raamschuifstang, afvoerslang, afstandsbediening (excl. 2x AAA)

Naast het ruimtevolume (in m³) zijn andere factoren bepalend voor de berekening van het koelvermogen. Deze omvatten de ruimtelijke positie (noord / zuid / zolder / kelder / wintertuin), isolerende eigenschappen, het aantal en de grootte van de ramen en warmteafgevende objecten in de kamer (bijv. Elektrische apparaten). SUNTEC biedt mobiele lokale airconditioners met verschillende prestatieklassen voor elke behoefte (zie tabel). Het apparaat is geschikt voor gebruik binnenshuis. Zoals bij alle mobiele airconditioningsystemen is bediening alleen mogelijk met een uitlaatslang. We raden een omgevingstemperatuur van 10-35 ° C aan.Art.No.: WESUN14277

Write Product Review

You have to be logged in to write a review.
No review available for this item.

* All prices incl. VAT, plus Shipping