Sage the Smart Oven Pizzaiolo
 
 
    Icon Icon Icon Icon Icon Icon Icon

Sage the Smart Oven Pizzaiolo

De eerste compacte oven voor in huis die temperaturen tot 400 ° C kan bereiken
Weinig artikelen op voorraad - bestel snel! Levertijd: 1-3 dagen

RRP 799,90 € Description

De Pizzaiolo is de eerste compacte oven voor het huis die een temperatuur tot 400°C bereikt en in slechts 2 minuten een authentieke houtovenpizza* kan bakken. Hij biedt alle drie de verwarmingsmodi van een traditionele oven: directe warmte, stralingswarmte en convectiewarmte. Ons Element iQ System biedt de ideale bakomgeving voor alle soorten pizza's, bijv. pizza met een dikke korst, gebakken pizza, dunne en knapperige pizza, en diepvriespizza.

ELEMENT iQ®-SYSTEM: De algoritmen van ons Element iQ® systeembesturing en de warmte precies daar sturen waar ze nodig is om optimale bakprestaties te bereiken. Innovatief ontwerp van de kookkamer met sensoren, PID-temperatuurregeling en geoptimaliseerde warmtegeleidingstechnologie. Het systeem past het aantal graden van de verwarmingselementen individueel aan, zodat het gewenste type pizza perfect wordt gebakken.

CONDUCTIE VERWARMINGEN VOOR Vloertemperaturen: De temperatuur van de stenen plaat kan individueel worden ingesteld en ligt direct boven de snel reagerende Incoloy-verwarmingselementen. De natuurlijke cordierietsteen wordt snel en gelijkmatig op temperatuur gehouden. Hierdoor krijgt de pizzabodem precies de juiste bruiningsgraad, net als bij een klassieke houtovenpizza.

CONVECTIEWARMEN VOOR PERFECTIELE BAKKEN: de geoptimaliseerde deflectorplaat beschermt de delicate toppings van houtgestookte pizza's en Napolitaanse pizza's tegen overmatige hitte. De stralingswarmte daarentegen is gericht op de rand van de pizza om het karakteristieke luipaardpatroon te bereiken. Bij andere soorten pizza's zorgt de afwisselende functie van de interne verwarmingselementen ervoor dat de toppings, de kaas en het deeg gelijkmatig worden gebruind.

AUTOMATISCHE ACHTERGROND VAN FAVORIETE SPICES: De Pizzaiolo biedt u een scala aan presets, zoals authentieke houtovenpizza's, New Yorkse pizza's, gebakken pizza's, dunne en knapperige pizza's en zelfs een decor voor diepvriespizza's. Met de heerlijke smaak van echte zelfgemaakte pizza's en Sage's receptkaarten voor Pizzaiolo, bouwen you'een reputatie op bij vrienden en familie als meester pizzabakker.

INDIVIDUELE INSTELLINGEN: U kunt de functies van uw oven perfect aanpassen aan uw behoeften. Met de handmatige modus kunt u de temperatuur van de bodemplaat en de bovenwarmte individueel instellen en zelfs de afzonderlijke verwarmingselementen direct selecteren voor de perfecte bakconfiguratie. Met "Crust Only" u krijgt het karakteristieke luipaardpatroon op de rand van de pizza, terwijl "Even Heat" de pizzabodem, kaas en deeg gelijkmatig bruin maken.

VERWARMING & VERZEKERING; VEILIG GEBRUIK: De combinatie van dubbelwandig frontpaneel en warmtekamerisolatie zorgt ervoor dat de hoge temperaturen in de kookkamer opgesloten blijven terwijl de warmte aan de buitenkant van de oven zo laag mogelijk wordt gehouden.

* Dit product maakt geen gebruik van hout of bijproducten van hout. De term "houtgestookt" verwijst naar de specifieke verwarmingseigenschappen van deze kachel, die die van een houtgestookte steenkachel repliceren.

Productdetails:

  • materiaal: roestvrij staal
  • capaciteit: 30 cm pizza
  • 7 voorinstellingen en handmatige modus
  • accessoires: pizzaschep, pizzapan
  • Vermogen: 1975 - 2350 W
  • gewicht: 17 kg 
  • Dimensies: 273x472x465 mm
Art.No.: WESAGSPZ820BSS4EEU1

Write Product Review

You have to be logged in to write a review.
No review available for this item.

* All prices incl. VAT, plus Shipping