beurer IL 50 Infrared Radiator
 
 
    Icon Icon

beurer IL 50 Infrared Radiator

For use with colds, tension, muscleache, etc.
Levertijd: 1-3 dagen

RRP 109,99 € Description

Last van stijve spieren en spierpijn? Of heeft last van een neus-, keel- of ooraandoening? De Beurer IL50 infrarood warmtestraler kan je hierbij helpen.

De warmte bevordert je doorbloeding en versnelt het stofwisselingsproces in het bestraalde gebied. Zo worden genezingsprocessen in uw lichaam gestimuleerd.

Je kan deze infraroodlamp ook gebruiken bij schoonheidsverzorging, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. De warmte van het licht reinigt de huid tot diep in de poriën en zorgt voor een intensievere en snellere opname van crèmes en andere cosmetische ingrediënten.

Deze infraroodlamp straalt IR-A uit. Dat is infrarood licht met een korte golf. Dit infrarode licht is de meest therapeutische infraroodstraling. Het dringt tot ongeveer 6 millimeter door in de huid en verlicht zo spierpijn en reumatische pijn.

Deze Beurer infrarood warmtestraler IL50 vermindert spierklachten en verkoudheid d.m.v. het uitstralen van diepwerkende infrarood warmte. Deze infraroodwarmtestraler beschikt over automatische uitschakeling.

Specificatie

  • Tijdinstellingen tot 15 minuten mogelijk
  • Deze warmtestraler beschikt over een groot stralingsoppervlak en heeft een verstelbaar kantelmechanisme
  • Maximaal vermogen 300 Watt
Art.No.: WEWBEIL50

Write Product Review

You have to be logged in to write a review.
No review available for this item.

Accessoires

Customer who bought this product also bought:

* All prices incl. VAT, plus Shipping