Airfree P60 Air Purifier
 
    Icon Icon Icon Icon
Suits best for rooms up to 24m², with night light.
Weinig artikelen op voorraad - bestel snel! Levertijd: 1-3 dagen

RRP 219,00 € Description

De Airfree P60 maakt gebruik van een US gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie. In de Airfree wordt onder hoge temperatuur de lucht gesterilliseerd. Hierbij wordt 99,99% van de micro-organismes vernietigd. Virussen, bacteriën, pollen, schimmels, huisstofmijt en andere allergenen worden zo onschadelijk gemaakt. Daarnaast worden ook geuren geneutraliseerd. Deze filterloze luchtreiniger is dus uitermate geschikt voor mensen die acute allergie reacties vertonen op bacteriën die in filters achter blijven.

De Airfree P60 beschermt uw gezondheid en de gezondheid van uw dieren tegen luchtverspreide virussen en bacterieën en schimmels. Origineel ontworpen voor gebruik in huis hebben dierenliefhebbers dit product ondekt als middel om de gezondheid van henzelf en hun dieren te beschermen.

Vogels in een afgesloten omgeving zijn een permanente bedreiging voor de gezondheid van uw en uw vogels door de aanwezigheid van aan de omgeving afgegeven virussen, bacteriëen, schimmels en proteïen. Deze kunnen diverse ademhalingsallergiëen veroorzaken bij mensen en vogels. Zo verspreiden honden en katten huischilfers die allergiëen verergeren. De Airfree producten rekenen hier mee af.

Specificatie

  • Capaciteit: 24 m2
  • Verbruik: 41-51 W
  • Voltage: 220V - 240V
  • Afmeting: 215 x 265 mm (Diameter x Hoogte)
  • Gewicht: 1,6 kg
  • Geluid: Geen
  • Licht: Anti-stress
Art.No.: WEAIRFRP60

Write Product Review

You have to be logged in to write a review.
No review available for this item.

Customer who bought this product also bought:

* All prices incl. VAT, plus Shipping